Selecteer een pagina

Nieuws juli 2023

Door de golven

De nieuwe-up tempo zomersingle van Patrick Onzia ‘Door De Golven‘ is een poppy songnummer geproducet door Patrick Hamilton, internationaal succesproducer. De tekst is van Kirsten Michel

Patrick Onzia zingt met dit nummer over zijn tweede thuis nl. de badstad Blankenberge waar hij elke zomer vertoeft als zanger/acteur in Het Witte Paard.

In samenwerking met het stadbestuur van Blankenberge promoot hij deze zomersingle met een flitsende videoclip die de veelzijdigheid en gezelligheid van zijn geliefde badstad toont.   

In zijn nieuwe song wil Patrick Onzia wat o zo typisch Blankenbergs is, stralend in beeld brengen. Uiteraard zijn zon, zee , strand én de iconische Pier van de partij. 
Deze zomersingle zal uiteraard ook gepromoot worden op alle evenementen in Blankenberge.  

Patrick Onzia is heel de zomer te zien in Het Witte Paard in de wervelende shows van Jacky Lafon en Jan Van Dyke en op verschillende zomerpodia. Je kan de data terug vinden in de rubriek agenda.

In het najaar wordt Patrick 55 en geeft hij naar jaarlijkse traditie zijn Verjaardagsconcert. Houd dus zeker deze website in het oog zodat je deze datum zo snel mogelijk in je agenda kan noteren. Rond de feestdagen is hij te zien in de nieuwe Winterrevue in Antwerpen.  In het najaar komt er opnieuw een nieuwe single uit in samenwerking met Patrick Hamilton.