Selecteer een pagina

Kom jij naar één van onze events?

Lachen, gieren, smullen!

Wanneer een Vlaamse slager zijn vrouw bedriegt met een Hollandse schlagerzangeres, heeft hij heel wat te verbergen voor het thuisfront en vooral voor de klanten. Niet veel later staat de zangeres voor zijn deur, dus moet onze beenhouwer de hulp inroepen van zijn trouwe huurder op de zolderverdieping om een préparé van goed gekruide leugens samen te stellen.

Het duurt echter niet lang voor de misverstanden zich beginnen op te stapelen en de slagersvrouw gehakt wil maken van haar ontrouwe echtgenoot… De hamvraag wordt dus hoe onze twee heren zich hieruit zullen redden!

Regie | Manu Jacobs
Script | Manu Jacobs & Dirk Van Vooren
Locatie | Theater Elckerlyc Antwerpen

 

Het Witte Paard opent deze zomer opnieuw de deuren voor een niet te missen ‘Hot Summer Night’!

Beleef vanaf 19 juli de meest complete zomershow vol spektakel, emotie en ambiance. Laat je betoveren door de wervelende Vegas Showdancers en de adembenemende internationale acts.

Peter Thyssen staat garant voor de nodige humor en wordt daarbij geholpen door vaste waarde Patrick Onzia. Daarnaast zal Patrick Onzia ook zijn zangkunsten laten horen tijdens deze spetterende avond.

In deze zwoele ‘Hot Summer Night’ schitteren de krachtige stemmen van Sandrine, Lien Van den Bossche en Jens Broes! Laat je meeslepen door hun muzikale talent en geniet van een avond vol onvergetelijke hits! DJ Anke Goergen tilt de avond naar nieuwe hoogtes met haar opzwepende beats. Of je nu zin hebt in uitbundige meezingers of intieme songs rond de piano, van close harmony tot de polonaise, bij Het Witte Paard is alles mogelijk dankzij deze straffe stemmen.

Het Witte Paard belooft een zorgeloze ‘Hot Summer Night’, enkel en alleen in Blankenberge.

‘Hot Summer Night’ wordt gerealiseerd met de steun van de tax shelter-maatregel van de Belgische wetgever via Flanders Tax Shelter.