Selecteer een pagina

De veelzijdige carrière van Patrick Onzia

Een diepgaande blik in het succesverhaal

Korte biografie

Patrick begon z’n carrière in het jaar 1987 met liedjes die vlotjes de weg vonden naar de top 10. Daarna legde hij zich ook toe op het acteren en zijn evenementenbureau Patonzia Entertainment.

Op tv was hij te zien in Familie, Spoed, 3 mannen onder een dak . 

Bij het Echt Antwerps theater stond hij 18 jaar in diverse stukken en op 5 april 2024 is hij terug in het Echt Antwerps theater met “Onze Piet is ne kwiet”.

Als zanger en acteur was hij een vaste waarde bij Caals en Van Vooren .

Sinds het ontstaan van de Komedie Company is hij sinds 2008 te zien in hun theaterstukken  waaronder  Taxi Taxi, Perfect huwelijk , Pak de Poen en kruipt hij al verschillende keren in de rol van “Zotte Dré’ in Nonkel Jef .

Bij Studio 100 schitterde hij in de musical de 3 biggetjes , Robin Hood, de Samsonfilm Hotel op Stelten, K3 shows en als hoofdpiet in de Sinterklaasshows in het Sportpaleis .

Als Clown Dobus haalde hij voor Studio 100 op Ketnet en live heel wat grappen en grollen uit.

Hij schittert ook elk jaar in de Winterrevue in Theater Elckerlyc te Antwerpen en in de Zomershow van het Witte Paard te Blankenberge, producties waar de naam Patrick Onzia onlosmakelijk mee verbonden is. 

 

In februari en maart 2024 maakte hij deel uit van de cast in de ‘Gaston & Leo – De Hommage Musical’ waarin we terug gingen naar de Gouden jaren van de variété.

In juni 2024 staat Patrick in Theater Elckerlyc te Antwerpen met de voorstelling “De Schlagerij” Lachen, gieren, smullen!

Patrick werkt al jaren samen met Dirk Van Vooren en Daisy Thys . Samen zijn ze de ideale mix voor jong en oud en brengen ze moderne sketches die ideaal zijn voor elke gelegenheid.

Sinds een aantal jaren legt hij zich nog meer toe op zijn zangcarrière , want zijn grote passie blijft zingen.

De laatste jaren schrijft Patrick songs  samen met zijn goede vriend Udo “ Vergeet niet te leven “  “Zet nu de tijd maar stil“ en voor één van zijn verjaardagsconcert “’t is Voorbij gevlogen” en ‘Laat het los” .

In de zomer van 2023 schreef Patrick Hamilton, internationaal succesproducer zijn nieuwe-up tempo zomersingle ‘Door De Golven‘  in samenwerking met de stad Blankenberge. .

Wil je nog meer te weten komen over Patrick Onzia,
klik dan hier

Patonzia Entertainment

Voor talrijke bedrijven, organisaties en steden organiseert Patonzia ENTERTAINMENT  heel wat festiviteiten.

Na een persoonlijk contact met de klant waarin de wensen van de klant centraal staan, wordt er steeds gezocht naar een aanbod op maat.  Patonzia Entertainment zoekt steeds naar vernieuwende ideeën die het organisatietalent in de verf zetten en de klant tevreden maakt.

Door jarenlange ervaring kan men putten uit een voorraad van geschreven scenario’s die in de praktijk reeds gerealiseerd zijn.

Verschillende Shopping Centra , heel wat Vlaamse steden en Studio 100 doen beroep op BVBA Patonzia als organisator voor hun jaarlijks terugkerende evenementen waaronder Sinterklaas, Kerstmis, Halloween ,  Valentijn,   Carnaval , Pasen enz.

Bij Patonzia Entertainment dienen zich steeds nieuwe projecten aan zoals openingen van bedrijven, originele personeelsfeesten, spelprogramma’s, promotie voor nieuwe producten, clubavonden voor verenigingen, boottochten, intrede Sinterklaas in verschillende steden in samenwerking met de regionale televisiezenders,  kerstmarkten enz.

Wat het thema ook mogen zijn,  Patonzia Entertainment biedt steeds een origineel concept : de evenementen krijgen jaarlijks een ander cachet waardoor zij net iets meer te bieden hebben  en zich onderscheiden van anderen.

Patonzia Entertainment werkt met een vast team van medewerkers die onder de deskundige leiding van Patrick Onzia borg staan voor kwaliteit.  Bovendien staat Patrick zelf nog steeds met beide voeten in de showbizz en weet hij daardoor als geen ander wat er komt kijken bij een organisatie van een groot evenement. Met de kleinste details wordt rekening gehouden.